Visie en missie

Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor ieders creatieve vermogens. Te vaak zetten we echter onze eigenheid en onze eigen kwaliteiten aan de kant of zijn we ons zelfs niet bewust van wat we allemaal in huis hebben. Als individu, maar ook als groep. Als werknemer of werkgever, maar ook als bedrijf of organisatie in het geheel.

Wij geloven dat het verkennen en gebruiken van die creatieve kracht enorm bijdraagt aan de ontplooiing van een team en iedereen die binnen dat team werkzaam is. Het is dan ook onze missie om vanuit onze creatieve expertise en drive anderen te inspireren. Wij hebben allerhande tools om bij wie dan ook de creatieve vibes naar de oppervlakte te krijgen.

Wat?

Wil je met je team of het hele bedrijf eens anders met elkaar aan de slag dan anders? MOTIV53 geeft clinics en teamtrainingen waarin creatieve samenwerking centraal staat. Of er nou gezamenlijk een soundtrack wordt gemaakt, een lied wordt geschreven dat ook nog zelf wordt gezongen en gespeeld, muzikaal wordt geïmproviseerd of iets heel anders, wij – Coen en Jolieke – boren bronnen aan die lang onaangeroerd bleven en doen je verbaasd staan over wat jij en je collega’s in korte tijd samen kunnen creëren.

We gaan niet altijd in eerste instantie uit van vastgelegde grenzen, toonhoogtes, of ritmische vaardigheden, maar laten een groep bijvoorbeeld zingen op een kaseko (Surinaamse dansmuziek), of een Ethiopisch trance beat spelen, improviseren op EDM (electronic dance music) of spoken word performen op het dak van het bedrijf. Ieder in zijn of haar kracht, want iedereen is eigenaar!

 

Hoe?

Wij tunen in op wie we voor ons hebben en creëren een vibe waarin we iedereen zien en meenemen. Respect en een veilige sfeer zijn hierin vanzelfsprekend, maar uitgedaagd worden en participeren net zo goed.
Wij inspireren en zetten mensen ‘aan’, zodat ieders eigen creatieve kracht zichtbaar wordt, samen met die van anderen. Muziek is daarbij ons belangrijkste bindmiddel. MOTIV53 gelooft in wat er wél kan en gaat niet uit van mitsen en maren. We wachten niet tot het moment daar is, maar creëren het moment ter plekke.

 

Voor wie?

Een managementteam van 5 personen, een groep van 200 vertegenwoordigers of 50 verpleegkundigen, voor iedereen kunnen wij – in goed overleg – een inspirerend programma samenstellen. Voor een uur, een dagdeel of zelfs een meerdaagse: het kan allemaal.

 

Door wie?

Veel van onze opdrachten voeren wij uit met zijn tweeën, maar door ons immense netwerk binnen zowel de uitvoerende muziek business als het cultuuronderwijs, zijn wij in no time in staat ons team uit te breiden met zeer ervaren en interessante professionals uit ons werkveld en desgewenst ook andere sectoren.

 

Waar?

Onze standplaatsen zijn Amersfoort en Utrecht, maar wij nemen opdrachten aan vanuit het hele land. Wij komen op locatie en kunnen eventueel ook helpen een geschikte locatie te vinden. Zo werken wij samen met het Utrechts Centrum voor de Kunsten, Parnassos Cultuurcentrum (ook in Utrecht) en Akoesticum in Ede en hebben wij diverse suggesties voor locaties elders in het land.